Orbánnak, ha kisnyilasokat és kommunistákat keres a parlamentben, akkor elegendő csak a háta mögé néznie!

A sajátjaira.

Orbán láthatóan hatalmas tempóban próbál visszaevezni középre, ezért kisnyilasozik és azért kommunistázik. Pedig egyrészről, ha valahol szabad szemmel is jól látható mennyiségben ül egykori ifjúkommunista, az éppen a Fidesz, a Soros György elleni kampány óta pedig elegendő bizonyítékot szolgáltattak a jelenlegi Orbán-csicska kormánypárti politikusok arra, hogy frakciójuk tele van zsidózó, cigányozó selejtes újnácikkal. 

A legyilkolt disznóra Sorost pingáló Pócstól az egykori újnáci MIÉP-től ejtőernyőzött csurkista Kocsis Mátén keresztül, a zsidózó és cigányozó Molnár Oszkár mellett kampányoló, szaftosan sorosozó Németh Szilárdig. Ezek az orbánista nímandok ugyanis - Tamási Áron gondolatát idézve - emberileg totál hitványak, vagyis magyarnak is alkalmatlanok.

Orbán Viktornak tehát teljesen fölösleges átlátszó felszólalásaiban felolvasásaiban az ellenzéki összefogást bomlasztva vörös posztókat ragaszgatnia az ellenzéki képviselőkre, ugyanis a kommunistákból átvedlett kisnyilasok éppen az ő pártjának padsoraiban ülnek, így elegendő csak maga mögé néznie. No, meg persze magára, aki a KISZ-től jutott el az antiszemita Soros-kampányig. De akár felnézhet a pulpitusra is, ha éppen a pajtásból bajtárssá vedlett Kövér elvtárs elnököl...