Kövér: Nincs jelenleg Európában a magyarnál mélyebb keresztény alkotmány

Ezt az Országgyűlés elnöke tegnap a "kereszténydemokrácia 75 éves magyarországi fennállását ünneplő tanácskozáson" mondta az Országházban.

Nincs ma Európában más nemzeti alkotmány, amelynek mélyebb keresztény értékalapja, erősebb nemzeti karaktere és korszerűbb családvédelmi közösségi szemlélete lenne, mint a magyarnak - jelentette ki.

Aztán hozzátette, hogy mindezek ismeretében és tapasztalatában "kellő szerénységgel, de jó szívvel" mondhatják el, hogy a kereszténydemokrata képviselőkkel együtt megalkotott és elfogadott magyar alaptörvény az "identitásvédelem legkorszerűbb közjogi eszköze", amely biztosítja az önvédelem lehetőségét mindazon civilizációs támadásokkal szemben, amelyek Európát - és benne Magyarországot.

És hogy miért van szükség ilyen hightech védelemre?

Mert a jövőben az a veszély fenyegeti Európát, hogy "az emberi identitással visszaélők" egy újabb haladáskultusz jegyében igyekeznek minden akadályt elhárítani az országok és nemzetek alávetésére és kifosztására szolgáló politikai uralmuk útjából.

Bővebben: az emberi értéktudat szétveréséhez a nemi, családi, nemzeti és vallási identitás szétzilálásán keresztül vezet az út, ezen az úton ugyanis  szétrombolhatóak mindazon intézmények - a család, a nemzeti államok és keresztény egyházak -, amelyek az emberi önazonosság legfontosabb alkotóelemeit hivatottak erősíteni és oltalmazni.

Bár nem tudtuk, de valószínűleg akkor Kövér László pszichológus és tudós is egyben, hiszen ezek szerint tudja, hogyan lehet valaki nemi, vagy pl. vallási identitását megváltoztatni. Ebből a szempontból nem is értjük akkor, miért fél az iszlamista migránsoktól, hiszen könnyen átnevelhetők.

Btw. alkotmány... A Fidesz 2010-es nagy választási ígéreteinek egyike az volt, hogy megvédik, és alkotmányos védelem alá helyezik a magyar termőföldet, amit ugye korlátlanba vásárolnak fel külföldiek is a saját oligarcháik mellett. Surprise: A termőföldet nem helyezték alkotmányos védelem alá, a parlamentben miniszterelnökként ellene szavazott Orbán Viktor is.