Zente után Levente kezelésére is összejött a 700 millió, de mi lesz a többi SMA-ban szenvedő kis beteggel?

Orbán felcsúti strómanja 120 millióval szállt be a gyűjtésbe, valamint adakozásra szólította fel a nagyvállalkozókat, így további 200 milliót sikerült összekalapozni. Mielőtt azonban ünnepelni kezdenénk a dollármilliárdos, együgyű Lölőkét, álljunk meg egy pillanatra.

Először is nagyon bízunk benne, hogy Levente minél hamarabb meggyógyul, azonban nem szabad elmenni amellett, hogy az országot lassan teljes egészében kiszipolyozó Lölőke ismét szívesen tündökölne a jótékonykodás fényében. Ezen a ponton pedig ne felejtsük el, hogy a nemzet mészárosa ezúttal is a mi pénzünkből volt nagylelkű. Vállveregetés helyett pedig egy igencsak komoly vizsgálatra számíthatna egy normális országban, tekintve, hogy a fél világ tisztában van azzal, miként tehetett szert ilyen rövid idő alatt ilyen tetemes vagyonra...

Másrészről, amennyiben nem lopnának el szinte mindent a közösből, ennek a terápiának (is) részben vagy egészében támogatottnak kellene lennie, ahogyan egyébként sok fejlett országban az is.

Köszönet mindenkinek!

Mi pedig tovább küzdünk a többi, két éven felüli SMA beteg kezeléséért!

- világított rá a napokban Rig Lajos, jobbikos képviselő arra, hogy sajnos sokan várnak még az életmentő, méregdrága kezelésre. Az pedig nem valószínű, hogy a gyűjtögetés minden esetben eredményre vezet majd.