Soha nem drogozó „Dajcs” Tamásnak nagyon fáj

Most éppen az, hogy elbukták Budapestet és nem a fél ország által fideszes bábnak tekintett Tarlós, hanem Karácsony Gergely a főpolgármester.

Tomi ezért leült a gépe elé, majd képességeinek megfelelően, a saját szintjén jól elmagyarázta, amolyan iránymutatásként, hogy mit kell gondolni Karácsonyról, majd a „zindex” újságíróit médiamunkásozta egy kicsit, végül pedig jó kormánypárti szokás szerint fake news-nak nevezte a valóságot.

Igen, tudom mire gondol most a kedves Olvasó. Van annak valami különleges bája, amikor „Dajcs” vagy Orbán valamelyik másik csatlósa beszél médiamunkásokról, álhírekről, miközben az ország 80%-át ellepi a kormánypárti propagandagyárak flufferei által elhintett alternatív valóság.

Persze Tomi megnyilvánulásaiban eddig sem lehetett sok logikát találni, szegény pedig a jelek szerint újfent nagyon kiborult, ennek köszönhető alábbi, „rendkívül elmés” és „humoros” bejegyzése is:

A “zellenzéki” főpolgármester (egyébként, hogyan lehetne máá ellenzéki egy főpolgármester? Megnyerte a választást, oszt Ő a hatalom Budapesten, a néptől kérte erre a felhatalmazást, és meg kapta.) az égegyadta világon semmit nem épít fel (nem kell dolgoznia), hanem csupán abban bízunk, nem akadályozza meg, hogy mások felépíthessék (mások dolgozhassanak).

Szeretettel a “zindex” objektív-független fake news szakos médiamunkásainak.

Ennyi.

Ühüm. Hát, többek között ezért mondják, hogy nem tesz jót, ha az ember túl sok porcukrot szór a rétesre.

Zennyi.