Bréking: Miközben Gulyás Gergely szerint jól tették, akik Borkaira szavaztak, Győrben tüntetők zavarták meg a közgyűlést – videó!

Az óvszerekkel "feldíszített" városházán az „Add ide a didit!” - énekelték a tüntetők, felidézve, hogy Borkai és bűnbandája erre a számra nyomták az adriai gang-bang bulit. Borkait csak rendőri biztosítással tudták kivinni a díszteremből, a tömeg folyamatosan fütyült és óvszereket dobált Borkaira, majd "Mocskos Fidesz!" rigmusokkal köszöntötték a kormánypárti képviselőket. "Így ér véget a világ dicsősége" - szól a régi mondás.

Az győri városháza alakuló közgyűlésén a díszterem ajtaját tüntetők fütyülve, dörömbölve nyomták befelé, miközben a biztonsági őrök próbálták megakadályozni a bejutásukat.

A győri jegyző kihívta a rendőrséget a demonstrálókra. Orbán mindeközben már megint a török diktátorral parolázik. Egy átlagos csütörtök 2019 Magyarországán. 

A legviccesebb jelenet talán az volt, amikor a szex- és korrupciós botránya miatt lemondani kényszerült Borkai Zsolt azt tudta mondani a szájával, hogy az ellenzéki képviselők csinálnak "kuplerájt" a városházából. Mifelénk meg az ilyenekre mondják, hogy ülj le fiam, 1-es!

 

Itt nézhetik meg a 444 élő közvetítését:

 

   

(Főkép: Szigetváry Zsolt/MTI)