A hatalmas bukás után feloszlatták a pécsi Fidelitast

A Szabad Pécs szerint a Fidelitas Központi Irodája nemrég e-mailben tájékoztatta az országszerte körberöhögött csicskakommandó pécsi csoportjának tagjait, hogy a csoportot november 6-ai ülésén feloszlatta az országos elnökség.

A pécsi Fidelitas folyamatos és hatékony vezetésének biztosításához szükségessé vált a csoport megszüntetése. A csoport megszüntetése és a pécsi választási eredmények között nincs összefüggés. A csoport november 9-én újra alakult Nagy Gergely vezetésével.

- jött a megmosolyogtató, mondhatni fidelitaszos reakció Konkoly Gergőtől, a Fidelitas Baranya megyei választmányának elnökétől, valamint Nagy Gergelytől, a Fidelitas pécsi csoportjának elnökétől.

A feloszlatásnak tehát természetesen semmi köze sincs ahhoz, hogy Pécs városában is úgy pofára esett a kormánypárt, mint a zsíros kenyér és a fideszes Vári Attila több mint hatezer szavazattal kikapott Péterffy Attilától, a Fidesz pedig a 18 egyéni választókerületből kettőt nyert meg…

Mindenki nyugodjon le, a szervilis kis csicskakommandó tehát a városban is tovább folytathatja rendkívül elmés és hatékony akcióit, sőt biztosak lehetünk abban is, hogy - ahogyan azt a Fidesz Ifjúsági Szervezetétől az elmúlt években megszokhattuk - ilyen és ehhez hasonló jelenetekkel szórakoztatják majd minket: