Puskás Aréna: Juszt László helyretette Orbán kedvenc sportújságírójának százéves (láz)álmát

Szöllősi Gyuri nagy izgalmában valószínűleg már azt sem tudja, milyen irányba pörögjön a nyelve, a miniszterelnök egyik legszervilisebb csatlósa bizonyára ezért csaholta el azt is, hogy „a Puskás Arénával egy százéves álom teljesül be”.

Azzal most ne is nagyon foglalkozzunk, hogy az Orbán megalomániájának kiteljesedéseként értelmezhető stadion valóban szépre sikerült, és Puskás öröksége meg is érdemel egy ilyen arénát, mindamellett a többtucatnyi ürességtől kongó, méregdrága létesítmény (és akadémia) építésére, felújítására semmi szükség nem volt és nincs egy olyan országban, ahol romokban hever az egészségügy, az oktatás, alacsonyak a bérek, tombol a minden területen érzékelhető munkaerőhiány, a brutális mértékű kivándorlás pedig - a jelenlegi kormány alatt - megállíthatatlan, sőt egyre nagyobb méreteket ölt.

Ez talán csak a tökig lehúzott redőnyösök számara nem nyilvánvaló. Az újságíró posztja nem is erre, hanem a flufferek valóságtól elrugaszkodott, elképesztő bullshitjeire, jelesül Szöllősi agymenésére mutat rá:

Szóval tényleg, milyen 100 éves álomról hablatyol itt Gyurika?