Borkai-ügy: őrizetbe vettek két prostituáltat, akiknek más politikus "ügyfelei" is lehettek

Valószínűleg ezek a nők szerepelnek a bukott fideszes polgármesterről nyilvánosságra hozott intim felvételeken.

A kormánypárti, meglepően jól értesült Magyar Nemzet mellett Orbán kedvenc sportlapja, a Nemzeti Sport arról írt, hogy a hatóságok bizonyos P. Józsefet, egykori válogatott labdarúgót is gyanúsítanak, méghozzá zsarolás és egyéb bűncselekmények elkövetésével.

Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) zsarolás és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Az eljárásban több gyanúsított van. A nyomozás érdekeire tekintettel a rendőrség nem ad bővebb tájékoztatást.

- reagált az ORFK kommunikációs szolgálata a Magyar Nemzet kérdéseire. A lap szerint egyébként a két nőt a fővárosi Marina Part lakóparkban vették őrizetbe, hozzáteszik, hogy a prostituáltaknak lehettek még más politikus ügyfeleik is. Ami felettébb érdekes, pláne annak tükrében, hogy az "ördög ügyvédje" korábban Rogán nevét dobta be a folytatást illetően, azóta pedig Tóni feltűnően keveset mutat magából, ráadásul nemrég bejelentették Cilivel, hogy válnak.

Arról azonban senki nem tesz említést, hogy hol tart Borkai korrupciógyanús ügyeinek vizsgálata, pedig gyaníthatóan sokakat érdekelne, miből finanszírozta a jachtos-kurvázós-kólázós bulikat a korábbi polgármester, akinek családja is rendre „szerencsés kézzel” nyúlt bele a különböző, igencsak jól jövedelmező bizniszekbe.