Ön dönt, melyik ördögi: Hitgyüli vagy Jóga - videó!

Az Orbán-kormány által támogatott Hitgyülekezetének teljhatalmú vezetője néhány nappal ezelőtt kifejtette, hogy a jógázás a démontiszteletre rendelt mozgási kultúra, s aki jógázik a testét gonosz szellemeknek áldozza. Ez a kijelentés elég nagy felháborodást keltett a magyar társadalomban és nemzetközi színtéren is. Nem csupán azért, mert hatalmas ökörség ilyet mondani, hanem azért is mert sokak számára csak most derült ki, hogy az Orbánék által - vagyis a mi pénzünkből - százmilliókkal támogatott Hit Gyülekezete micsoda hülyeségekkel hitegeti gyanútlan híveit. Orbán mellett teljes mellszélességgel kiálló és az Orbán-kormány politikáját nyíltan támogató, egyébként az ATV tulajdonosaként is hatalommal bíró önjelölt prédikátor, Németh Sándor mondott és tett ennél már sokkal meredekebb dolgokat is... Döntse el Ön, hogy ki és mi ördögi!

Mindenkinek el kell döntenie, hogy a jóga veszélyes e az emberekre vagy a szekták. Mindenkinek el kell döntenie, hogy az apolitikus, az egyéni emberi boldogságát szem előtt tartó és a belső egyensúlyra nevelő jóga vagy a sokszor másokat becsmérlő, a politika világát számtalanszor befolyásoló, a hívek akaratát és választását irányítani akaró, azok pénzét és vagyonát elfogadó „egyház” veszélyesebb. Mi olyan családokról hallottunk már, akiket a Hit Gyülekezete semmizett ki, de olyanokról, akiket a jóga még nem. És tényleg hova lettek az önkívületi rángatózások, "ördögűzések", "szentlélek" jelenségek a Hit Gyülekezetéből, talán már nem rendelkezik "csodaerővel" Sanyi bácsi? 

Mindenkinek el kell döntenie, hogy az alábbi videók közül számára melyik a szimpatikusabb, hol lát ördögit: Hitgyülekezet vs Jóga!

Egy kis rángatózás a Hitgyüliben:

Pár perc jóga a szabadban:

Németh Sándor pedig itt fejti a jógával kapcsolatos „tanításait”: