Orbánék próbálták eldugni, de lebuktak: Ma még konzultálhat a kormánnyal a klímavédelemről!

5 perc alatt kész! Osztani ér!

Hétfőig, november 25-éig lehet kitölteni a kormany.hu oldalon a társadalmi konzultációs kérdőívet a 2050-ig tartó időszakra vonatkozó Nemzeti Tiszta Fejlődési Stratégiáról. A stratégiában fogja meghatározni Magyarország, hogy mi mindent kíván tenni a párizsi klímamegállapodásban foglalt célok eléréséért, és ezt év végéig be kell nyújtaniuk az Európai Bizottságnak

 - írta meg a 444.hu.

Ne szégyenkezzen, hogy nem tudott róla, ugyanis Orbánék mindent megtettek annak érdekében, hogy Önhöz se jusson el a kérdőív! Pontosabban semmit sem tettek azért, hogy eljussanak a magyar emberekhez ezek a jövőnk és gyermekeink jövője szempontjából rendkívül fontos kérdések... 

Jó lenne, ha ezt - a Soros-ellenes hisztit szándékosan felpörgető kamu nemzeti konzultációkkal szemben - a valóban fontos, érdemi kérdéseket érintő kérdőívet holnapig (!) minél többen kitöltenék!

Ide kattintva tudja kitölteni!

A Palkovics László által vezetett Innovációs és Technológiai Minisztérium sajtóközleményében nem is titkolta, hogy eszük ágában sincs konzultálni a magyar emberekkel klímakérdésben, ez a kérdőív is a csúnya Brüsszel miatt van. Arra azonban még most sincs magyarázat, hogy az uniós kötelezettséget mért nem kommunikálta semmilyen formában és csatornán a kormány: 

A klímavédelem kapcsán a kormány nem indított nemzeti konzultációt, a Brüsszel által előírt tájékoztatási formának tettünk eleget. Ezért arra kérjük az ellenzéki pártokat, forduljanak Brüsszelhez, mert a formát és a határidőket Brüsszel írta elő. Amennyiben a kormány klíma ügyben nemzeti konzultációt akar lefolytatni, akkor azt a szokásos módon fogja megtenni.

Kár, hogy ilyen kretének vezetik ezt az országot...

(Főkép: Mátrai Erőmű/Facebook.com)