Elárasztották a világot a komplexusokkal küzdő "vezetők"

Négy bátor, rettenthetetlen, tökéletes férfi szerepel cikkünkben, természetesen Orbán Viktor az egyikük.

Kim Dzsongun fehér lovon. Bejárták a világot, azok az elképesztő propagandaképek, amik az észak-koreai vezetőről készültek, aki valójában egy szamárra, vagy egy pónira sem nagyon tudna felpattanni, de azért Észak-Korea legmagasabb csúcsára felvágtázott…

Putyin is feszített már lovon, sőt jégkorongozott, úszott, vadászott, és lőtt is kamerák, fényképezőgépek előtt. Az orosz elnök is szeret szuperhősként pózolni, de legalább a cikkben szereplő hazafiak közül egyedül rá nem húzható a „telecsinált zokni” - jelmez.

putyinlovon

Forrás: AFP/Alexey Druzhinin

Trump a napokban tette ki ezt a képet. Nagyon nem is kell semmit hozzáfűzni az amerikai elnök Twitterre posztolt fotójához, talán csak annyit, hogy esetében is rendszeressé váltak a hasonló, nehezen értelmezhető megnyilvánulások.

trump

És végül - de természetesen egyáltalán nem utolsó sorban - elérkeztünk hazánk erős és büszke miniszterelnökéhez, aki nem maradhatott ki a Puskás Aréna megnyitójára készült videóból. Mi több, újságot olvasgatva, öltönyben, lazán kibombázta a lasztit a Karmelita kolostorból, egészen legújabb stadionjáig. Valószínűleg fiatalkorában nem nagyon rúgott labdába, mára pedig nem csak termetes bendője, hanem kisebbségi komplexusa is brutálisra nőhetett.  Persze  - ahogyan azt korábban már meg is írtuk - a valóságban, rendkívül „sportos” Viktor részvételével sokkal inkább így zajlana ez a jelenet:

Azt, hogy mennyire beteg világban élünk, tökéletesen mutatja, hogy Trump, Putyin, Kim és Orbán is felhatalmazást kapott arra - azt most hagyjuk, milyen módon - hogy egy egész országot vezessen (félre).

Az ellenben azért némileg megnyugtató, hogy nem csak ez, illetve a szereplési vágy, hanem az is közös a fentebb szereplő négy úrban, hogy a világ nagy részén már mindegyiküket elrettentő példaként emlegetik.