KSH: Dinamikusan növekedtek a keresetek

Ugye te is ezt tapasztalod?

Szeptemberben 11,8%-kal voltak magasabbak a bruttó keresetek Magyarországon, mint egy évvel korábban, ennek oka legfőképpen a munkaerőhiány és az alacsony szintre csökkenő infláció (:-D)

- derült ki a friss adatokból.

Ezek szerint szeptemberben 361 ezer volt a bruttó kereset, ami azt jelenti, hogy a nettó 240 ezer forinton alakult.

Azt a mindenit! Akkor már csak kettővel vannak az itthoni bérek a béka segge alatt!

Mellesleg, egyrészt az emberek 70 százaléka jelenleg is az átlag alatt kereshet, vagy, hogy mást ne mondjunk, még a román tanárok is többet visznek haza a magyaroknál. A szánalmas mértékű béremeléseket, de ide sorolhatjuk az Orbán-kormány által hatalmas sikerként beharangozott pár százalékos nyugdíjemeléseket is, pedig bőven meghaladja például az élelmiszerek brutális drágulása.

Ha egy pillanatra kitekintünk a hangzatos adatokból, a propagandagyárak által sugárzott alternatív valóságból és egy kicsit körülnézünk, láthatjuk, hogy az itthon elérhető bérek még mindig szánalmasan alacsonyak.

Persze arra ez a statisztika is kiválóan alkalmas, hogy Marsi Anikó, Gönczi Gábor, vagy a többi végtelenül szervilis propagandista telefröcsögje vele az étert az elkövetkező napokban.

Az Orbán-média által felépített, egyre inkább roskadozó színfalak mögött közben egyre több honfitársunk hagyja el az országot, méghozzá elég dinamikus ütemben…