Elfogatóparancsot adtak ki a fideszes miniszterasszony exférje ellen!

Sorra dőlnek ki a csontvázak. Bártfai-Mager Andrea volt férjét költségvetési csalás miatt körözik.

A hírt a Szabad Pécs szúrta ki, a Police.hu oldalán látható a férfi arcképe is.

bartfai_exférje

Fotó: Police.hu

Balogh Sándorral kapcsolatban több gyanús ügyletről lehetett már hallani, legutóbb például a pécsi Zsolnay Porcelángyár körüli zavaros bizniszekben került elő az üzletember neve. Ő volt ugyanis a Ledina Kerámia Kft. többségi tulajdonosa is, a céget Zsolnay vagyonának és dolgozóinak átvételére hozták létre, az AG7 pedig arról írt, hogy Balogh egy több száz vállalatból álló céghálót vezet, de alapítványok, egyesületek is hozzá tartoznak, valamint többek között ő a Bp2017 Kft. legfőbb döntéshozója is - ez a cég szervezte a vizes vb-t.

A jelek szerint tehát rendkívül jó kapcsolatokkal rendelkezik a körözés alatt álló exférj, de ezekhez  természetesen az égvilágon semmi köze sincs Bártfainak, akiről korábban fejünket fogva írtuk a G7 által közölt hírek alapján, hogy 100 milliós tartozással bedőlt cégek működtek rózsadombi lakásán, valamint fiának cége 189 millió forintos hitelhez jutott az anyuka által felügyelt takarékszektor egyik szereplőjétől.

Hogyan is lenne, hiszen, mielőtt bárkiben felmerült volna bármilyen hasonló, képtelen gondolat, a Kormányzati Tájékoztatási Központ meglepő gyorsasággal "tisztázta" a helyzetet, amikor azt írták, hogy

Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter több mint 20 éve különváltan él Balogh Sándortól, semmilyen közös cégük, üzleti tevékenységük vagy gazdasági érdekeltségük nincs. Ezért minden olyan cikk, ami azt sugalmazza, hogy Bártfai-Mager Andreának köze lehet Balogh Sándor gazdasági tevékenységéhez hatásvadász, politikai célú lejáratás.

Főoldali kép: NGM / kormany.hu