Az alagutat ásó migránsok sztorija több hónapos, de Németh Szilárdék most riogatnak vele

"Veszélyes helyzet alakult ki", de még szerencse, hogy a Fidesz megvéd minket.

A múlt héten csütörtökön pörgött fel az ásó fideszes berkekben, akkor Gulyás Gergely a Kormányinfón elmondta, hogy új technikával próbálnak a migránsok az ország területére bejutni.

Két ponton is az államhatár alatti alagutat fedezett fel a rendőrség. Ezeket a határőrség lezárta, és biztosították, hogy a föld alatt se lehessen Magyarország területére bejutni - mondta, mintha csak a sajtótájékoztató előtt rántották volna le a leplet a földműves migránsokról, akik amúgy ezrével építik ki a déli határszakasz félelmetes Underworld-jét.

Azóta nagyjából minden nap, minden fórumon elmondták a fideszes trösztök, hogy megint jön a migránsáradat, rengetegen özönlenek, válsághelyzet volt, van és lesz, sőt, a Ewingokat megszégyenítő olajfúróval támadják majd a déli határt a gazdasági bevándorlók.

Az elmúlt hetekben a déli határon veszélyes helyzet alakult ki, és csak az a szerencse, hogy az Országgyűlésben a kormánypárti többség évekkel ezelőtt megkezdte a munkát, hogy Magyarország és a magyar emberek biztonságát meg tudják őrizni - mondta pl. Németh Szilárd tegnap a parlamentben

Még szerencse azonban, hogy az RTL Híradója bemutatta, hogy az alagutakat, amiket a rendőrség nagy körítéssel bemutatott, nem is most fedezték fel, hanem nyáron, és összesen 44-en mentek át rajtuk.