Levelet írt a CÖF Karácsony Gergelynek: "az ország polgárainak felháborodása fokozódik"

Olyan levéllel fordult Karácsony Gergely főpolgármesterhez és László Imre XI. kerületi polgármesterhez a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA), hogy... nos... nehéz szavakat találni.

Mutatjuk:

„Tisztelt Főpolgármester úr! Tisztelt Polgármester úr!

A Dél-pesti Centrum kórház felépítésének elutasítása miatt az ország polgárainak felháborodása fokozódik. Sajnálatunkra úgy tűnik, hogy Önök fontosabbnak tartják a pártérdekű erőfitogtatást, mint a beteg emberek sorsát. Ismét emlékeztetni szeretnénk arra, hogy a kormány olyan pénzügyi keretet biztosított a Centrum kórházak építéséhez, amelynek országos hatása pozitív változást hozhat a magyar emberek betegellátása területén.

Önök így milliók jobb minőségű egészségügyi ellátását torpedózták meg. Annak idején a balliberális kormányzat csak a vizit díj bevezetéséig és a betegágyak mellé kihelyezendő trezorokig jutott. Ezt szégyellni most sem késő! Az orvostársadalom hű a hippokratészi esküjéhez, neves professzorok és szakértők állnak értetlenül a ”kórházstop„ előtt. Az emberek döbbenten fogadják a közjó elvetését, és közben a kormány felé megnyilvánuló pénzügyi zsarolási kísérleteket.

A CÖF-CÖKA a ”Centrum„ kórház támogatására szolgáló digitális aláírási ívén eddig már több mint 11.500 érvényes aláírást regisztrált. Talán nem késő a ”kórházstopot„ visszavonni és az embereknek ezzel békés karácsonyt kívánni” – írta levelében CÖF-CÖKA vezetősége.

Szóval... Az van, hogy Karácsony Gergely és liberális fertője mindent tönkretett, megtorpedózott és elpusztított az "elmúltnyolchétben". Nem is kell ezt túlragozni.

Amúgy az megvan, hogy tegnap összeomlott a fővárosi sürgősségi ellátás, mert a Honvédkórház nem fogadott végtag törött sérülteket? Ja, nem, az nem Karácsony Gergely torpedózása miatt volt...