A nap, amikor az orbánista szervezet vezetője a békemenetes szervezet elnökének fejét követeli :D

Mi pedig mindeközben hátradőlünk és kérünk még egy kávét. Az orbánista szervezet szerint az orbánista Csizmadia László nem érti meg, hogy "BÉKEMENET-HARCIMENET"-re van szükség.

Csizmadia alkalmatlan a jobb sorsra érdemes szervezet vezetésére, az emberek nem bíznak benne, követeljük: számoljon el és mondjon le azonnal!

- írja a szélsőségesen kormánypárti, s persze kellően putyinista HONFOGLALÁS 2000 Egyesület.

A botcsinálta politikus figyelmen kívül hagyja az ország sorsáért aggódó emberek határozott követelését, hogy a politikai gyakorlatot követve, utcai demonstrációkon (Békemenet-Harcimenet, tüntetések)(SIC – szerk.) biztosítsuk támogatásunkról az ország vezetőit. Mutassunk fel erőt, és nyilvánítsuk ki követeléseinket! Csizmadia ima-reggelikről beszél (?), közhelyeket pufogtat, semmitmondó nyilatkozatai senkit sem érdekelnek, akárcsak a jó szándékú, de hatástalan jogászkodások

- magyarázzák az okokat az egyesület közleményében.

Valaki nagyon szeretheti az egyébként teljesen komolytalan gittegyletet az Magyar Távirati Irodánál, ugyanis míg sokszor parlamenti pártok sajtóközleményei nem férnek be az MTI szemléibe , addig a teljesen noname, viszont kellően orbánista-putyinista HONFOGLALÁS 2000 Egyesület már nem először kerül be teljesen indokolatlanul a hírekbe.

Ki tudja, még az is lehet, hogy ez a kötvényes orosz oligarchák magyarországi fedőszerve?