Feljelentették Kövér Lászlót

Sok mindenkivel összeakasztotta mostanság a bajszát.

Kövér néhány hét alatt annyi bullshitet tolt bele a „közösbe”, hogy az még talán az alternatív valósághoz szokott, Orbánisták körében is feltűnő. 

A történelemkönyvekbe „Kövér elvtársként” bevonuló bajszos korábban megmondta már azt is, ki számít jó magyarnak és ki nem.

Az pedig, hogy a kereszténységgel példálóznak és igyekeznek igazolni elborult cselekedeteiket, manapság már egyáltalán nem hír.

Az Országgyűlés elnöke nemrég arról is beszélt, hogy a kommunista Pozsgay Imre jobb köztársasági elnök lett volna, mint Göncz Árpád.

Kövér kórképnek beillő nyilatkozatai miatt  - konkrétan azokról van szó, amelyekkel a vallásos emberek és a nem vallásosak közötti különbségeket taglalta, sőt a nem vallásosakat egyenesen a hazaárulókkal egy lapon említette - közösség elleni uszítás bűncselekménye miatt feljelentést tett a Magyar Ateista Társaság.

Magyarországon legalább minden harmadik ember nem hívő vagy ateista, az államnak pedig kötelessége, hogy számukra ugyanolyan jogokat és biztonságot garantáljon, mint a többi állampolgárnak. 

- mutatott rá a társaság az Alaptörvényben garantált szólásszabadság határaira, amely meghatározza, hogy a véleménynyilvánítás szabadságának gyakorlása nem irányulhat mások emberi méltóságának megsértésére. Feljelentésüktől azt várják, hogy a rendőrség indítson nyomozást, Kövér pedig kérjen bocsánatot, majd mondjon le.

A rendkívül (ál)kerszténydemokrata házelnök „úr” éppen azzal nincs tisztában, hogy - miközben megmondja ki számít jó magyarnak, ki a keresztény, ki nem az, ki a jó ember és ki a rossz, ki a hazaáruló és ki szereti a hazáját - az ország túlnyomó része már rég beárazta őt, és a feljelentés mellé alighanem több millió magyar postázna neki egy beutalót is. Sőt, esetében már az ítélet is megszületett, csak ő még nem tudja.