Bayer Zsolt is üzent Karácsonynak: "te szémétláda!"

Végre megint kiszólt a gödörből a lyuk: Mint ifjú gyermek a Jézuskát, úgy vártuk már, hogy Zsolti is kifejtse a véleményét a színházakkal kapcsolatban.

Te ki vagy, Karácsony, mi? Honnan veszed a bátorságot, hogy ilyeneket kijelents, te szemétláda? Honnan veszed a bátorságot az ilyen kijelentésekhez? Vagy imigyen is feltehetjük a kérdést: nektek milyen megfontolások szerint van jogotok belepofázni egy színház működésébe, vezetőjének kiválasztásába, és másnak miért nincs? - fogalmazta meg magvas gondolatait a Fidesz ötös számú hőzöngésgenerátora a blogján.

Zsolti agressziószelepét azzal kapcsolatban nyitotta ki, hogy Karácsony szerinte nem fogja kinevezni Dörner Györgyöt az Újszínház élére.

De Zsolti ezúttal nem csak a "balliberális fertőre" akadt ki, hanem a sajátjaira is. 

Miért hagyjuk, hogy ez a sok beteg lelkű, ócska pojáca kisajátítsa magának a kultúrát és a művészetet? Mi? Erre válaszoljon végre valaki! - szólította fel az orbánista híveket A Zsolt.

Zsolti! Szerintem az van, hogy egy szatyor száraztésztáért, meg 2 kg krumpliért bármikor kimennek a Bayer Show nézői is tüntetni, ha tao-pénzből vett buszokkal kiviszitek őket a helyszínre!

Ja, és Zsolti! Van jogod belepofázni egy színház működésébe, vezetőjének kiválasztásába, és amúgy en bloc mindenbe! De tényleg. Mert egy igazi kultúrlény vagy! 

Üdv.

Valaki