"Sz.arházi, fa...szopó, gennyládák" - így oktatja a kultúrát a Hír TV-n a méltán híres Jeszenszky Zsolt

Bayer Zsolt után ő is megmutatta, hogy nem a liberális fertőben leledzik a kultúra magasiskolája, hanem a talpnyaló fideszes megmondóemberek rendkívül intelligens megnyilvánulásaiban. 

Miután Bayer Zsolt szemétládának nevezte Karácsony Gergelyt, Jeszenszky Zsolt is szólt pár szót a mélyértelmiségi orbánista szavazóbázishoz, amit még csak nem is a kulturális törvény margójára helyezett, hanem egyenesen kijelölte annak irányát.

Ezeknek a szarházi, faszszopó, gennyládáknak, ha adsz egy forintot, akkor azt mondják, hogy egyrészt, miért nem adtál kettőt, másrészt, hogy te egy rohadt fasiszta náci vagy. Semmilyen gesztust nem érdemes nekik tenni. Ki kellett volna baszni a picsába az összeset - mondta a Hír TV Keménymag c. műsorában az igazi kultúrlény Jeszenszky Zsolt.

De legalább kiderült, hogy a már a '90-es években az élet minden területén tehetségtelennek bizonyuló Zsolt talán egy dologhoz ért: a fidesznyalonc médiára reggeltől estig nyálat csorgató kétbites orbánista pronyóbázis korlátolt jutalomközpontjában képes legalább egy gyenge ingert kiváltani. Magyarországon ennyi is elég ahhoz, hogy valaki televízióban szerepelhessen.

(Érdemes megnézni a kommenteket is, a hívek milyen boldogok egy kis gennyládázástól!)