Orbán a muszlim országok tanácsának ajándékozta a legendás Ybl-villát – videó!

„Így múlik el a világ dicsősége” - jut eszünkbe a bölcs mondás. A kormány a Budakeszi úton lévő Ybl-villát adja ingyen használatra a Türk Tanács budapesti irodájának – tudta meg az RTL Híradója.

Az RTL hírműsorának beszámolója szerint az Orbán-kormány még 2016-ban vásárolta meg a több mint 3 szintes, 800 négyzetméteres, exkluzív budai villát 1,4 milliárd forintért az adófizetők pénzén és most a Türk Tanács budapesti irodájának ajándékozza. Az 5 keleti diktatúrát - Üzbegisztánt, Azerbajdzsánt, Törökországot, Kazahsztánt, Kirgizisztánt - egybe tömörítő Türk Tanács országainak lakossága átlagban 84,6 százalékban iszlám vallású. A Türk Tanács tulajdonképpen ezeknek a muszlim országoknak az érdekérvényesítését szolgáló ernyőszervezet. Érdekes lépés ez egy olyan kormányfőtől, aki folyamatosan a muszlim bevándorlókkal riogatja saját népét, s ugyanezzel a témával próbálja - idegen hatalmakkal szövetkezve és idegen érdekeket szolgálva - sakkban tartani Európát. 

Talán nem mellékes, hogy Orbán megállapodása szerint a magyar adófizetők fizetik majd az iroda minden dolgozóját, az iroda fenntartását és minden működési költségét. Sőt, még az ingatlanadót is a magyar kormány vállalta magára, tehát azt is a magyar adófizetők fizetik.

Most is azt mondom a külföldi diplomatáknak, hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok 

- mondta néhány évvel ezelőtt Orbán. És tényleg: Orbán tetteivel - minden populista muszlimellenes szónoklattal szemben - az iszlamista országok európai érdekérvényesítését és térnyerését szolgálja. De nézzék csak!