Fidesz-média: "A gyurcsányista-momentumos ellenzék megint az országra támadt.!!!!!!44!!!4!!44!"

Újra Magyarországról vitáztak az Európai Parlamentben. A jogállamiság kérdése volt a téma hétfő este. Az Origó pedig írt erről egy nagyon jó fikciót.

A LIBE-szakbizottság zöme hétfő este is szélsőségesen beszélt a hazai állapotokról. A gyurcsányista-momentumos ellenzék pedig megint az országra támadt. Magyarországot Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő védte meg, aki szerint a jogállamisági eljárás egyszerű boszorkányüldözés, az EP-képviselőknek pedig inkább például Máltáról és az újságíró-gyilkosságról kellene beszélniük

- ez még csak a lead.

A továbbiakban elmesélik még, hogy:

"Az ülésen a LIBE képviselői közül többen is szélsőséges véleményt fogalmaztak meg az Orbán-kormánnyal szemben. A magyar ellenzék pedig természetesen ismét saját hazáját támadta."

A támadás a következő volt: "A momentumos Donáth Anna szerint a jogállamisági eljárás csak tovább rontott a helyzeten, és „bátorította fel" Orbán Viktor kormányát. Gyurcsány Ferenc felesége, a Demokratikus Koalíció képviselője pedig kijelentette: az elmúlt egy évben „Orbán Viktor radikalizálódott" – különösképp az önkormányzati választások után."

Na, de szerencsére, országunk nem maradt veszélyben, színre lépett ugyanis Hidvéghi Balázs.

A LIBE fideszes tagja válaszul sokadik alkalommal ismételte meg a magyar álláspontot, miszerint a hetes cikkelyes eljárás „politikailag motivált", és gyakorlatilag boszorkányüldözésnek tudható be. A magyar kormány több alkalommal is reagált a vádaskodásra, és mindig nyitott volt a párbeszédre - fogalmazott.

Varga Judit is az ország védelmére kelt (vagy inkább a sajátjukéra): 

kezd nevetségessé válni, ami a 7-es cikk szerinti eljárás címszó alatt zajlik - mondta.

Meg is állapíthatjuk, hogy még az a szerencse, hogy ami a magyar közéletben és a kormányzati kommunikációban zajlik, abban semmi nevetséges sincs!.