Boldog István, a JELENSÉG újabb elképesztő videóval sokkol!

Már az hihetetlen, hogy ez az ember egyáltalán létezik, arra pedig egyszerűen nincsenek szavak, hogy elmondhatjuk róla, hogy parlamenti képviselő.

A fideszes politikus talán jobban tenné, ha egészen más dolgok miatt aggódna, ugyanis könnyen lehet, hogy lekapcsolja majd a rendőrség, mivel a bizalmi körének pályázataival kapcsolatos büntetőügyet - melyre Nagy Szilárd exfideszes kengyeli polgármester vádalkuja révén derült fény - a jelek szerint a kormánypárti honatya sem fogja megúszni.

De Pesta nem lenne Pesta, ha még ilyen nehéz időkben is ne az igazán fontos dolgokra fókuszáljon. Így azok után, hogy ismertette követőivel milyen módon issza a kávét, vagy éppen beszámolt arról, hogy egy kis fügével lazít, a napokban egy brutálisan erős videóval jelentkezett. Nem is mondanánk többet erről a felejthetetlen audiovizuális  élményt nyújtó anyagról, csak annyit, hogy mindenképpen nézzétek meg, hiszen minden másodperce igazi kincs!

Bizonyára ismeritek a mondást: „(Boldog)ok a lelki szegények”, hát azt hiszem, hősünk esetében ez hatványozottan igaz. :-D