A Fidesz politikusai testközelből szembesülhettek azzal, hogy tényleg milyen mérhetetlenül nívótlan a „jobboldali újságírás”- videó!

A Troll című műsort nézve, s Dobos Marianne (sic!) nevű üdvöskéjének erőltetett röhögései, érdektelen kérdései és a nyilvánvaló tehetségtelenségét palástolni próbáló kínos zagyvaságai láttán eljutottunk oda, hogy megsajnáltuk a "műsor" egyik rendhagyó szereplőjét, Gulyás Gergelyt, mert ez a "műsor" tényleg a magyar sajtótörténet szégyenfoltjává vált, a szekunder szégyen zsinórmértékévé. Itt az év végi Troll Kocsis Mátéval, Gulyás Gergellyel és a Szomszédok forever gréczis poénját saját viccként előadó KDNP-s valakivel, no meg a kormánypárti flufferkedés koronázatlan királynőjével...

Igényes, jó tollú újságírókat, és nem kell megsértődni, nyugodtan mondhatom, inkább a másik oldalon látok

- mondta februárban Varga István, akit őszintesége miatt menesztettek is a kormánymédiumokat központosító KESMA éléről.

De itt kell idéznünk a konzervatív publicista, Polgári Szilvia, a Pesti Srácok korábbi - egyébként véletlenül tehetséges - jobboldali újságírójának Huth Gergelyhez írt sorait:

A jobboldali médiába ma jórészt nem a tehetség és a teljesítmény a beugró, de e téren sem a nevek vagy az arcok a lényegesek, hanem a jelenség. (…) A jelenkori jobboldali médiában olyan emberek kapnak státuszt, akik végzettségük szerint és/vagy teljesítményükben nem felelnek meg a legalapvetőbb elvárásoknak sem. Végzettség, tehetség, és valós teljesítmény nélküli emberek! Nem tudnak a saját anyanyelvükön írni, de még beszélni sem, csupán a dörgölőzéshez értenek. Ahhoz viszont nagyon. És azok számára, akik a ranglétrán egy szinttel feljebb állnak, csakis ennyi számít.

Csodálkoznánk, ha ezért a sz@rért, amit a fideszes propagandagyárban műsornak neveznek, nem kapna Kossuth-díjat a korábban még a Jobbik környékén sikertelenül kuncsorgó Dobos Marianne. Az alábbi műsor megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk, ugyanis tényleg nagyon sz@r...