Orbán 2019-ben is sokszor lakott jól

És ezt előszeretettel osztotta meg a közösségi médiában is a rajongóival. A fanatikus nyugdíjasokon kívül valószínűleg senkit nem érdekel, mivel táplálkozik, de úgy tűnik, a kaja nála akkor is központi kérdés. Kár, hogy nem a sokat hangoztatott egészségtudatosság miatt.

Az még megvan, ugye, hogy a füstölt csülkös bableves 300 forint, a burgonyafőzelék 300 forint, a sertéssült 800 forint a Budai Várba költöző Miniszterelnökségen, ahol a Gundel szolgáltatja az ételt. Rögtön 2019 elején forgott a gyomrunk a hírtől, no nem az ételek minősége miatta, hanem a kamu puritánságtól.

Fotó: Miniszterelnökség

Na, de nem csak egyszer volt a kormányfő az évben a nép egyszerű gyermeke, tömött magába stefánia vagdaltat is tökfőzelékkel.

Novemberben csak úgy Horvátban betolt egy bureket...

Volt, hogy az Erős Pistás szaloncukornak tolt egy kis reklámot. 

Karácsony közeledtével kiderült, hogy talált egy receptet a borkrémlevesről. Hogy megfőzte-e neki valaki, az nem derült ki. De legalább az Origó írhatott róla egy "cikket".

A karácsonyi menüről nem is kellett Orbánnak posztolnia, Lázár János megtette helyette. Az ünnep előtt néhány nappal közölte, hogy Viktor úgy gerjed a tepertőre, mint Borkai Zsolt a... izé... győri kézilabdára.

Szóval, mivel Kásler Miklós sokat hangoztatja, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a jövőben a prevencióra, az egészségtudatosságra, valószínűnek tartjuk, hogy Orbánt jövőre csak saláták társaságában látjuk majd. Ja, nem.