Antiszemita álhírekre felkészülni: Siklósi Beatrix a Kossuth Rádió új igazgatója!

Antiszemita álhírekre felkészülni: Siklósi Beatrix a Kossuth Rádió új igazgatója!

Köves Slomó like this.

Az antiszemita botrányokkal terhelt, szélsőségesen kormánypárti és orbánista Siklósi azért váltotta Mucsányi Mariannát, ugyanis decemberben annak férjét, Szadai Károlyt választották a csak és kizárólag fideszes Médiatanács egyik tagjának. Az összeférhetetlenséget jogszabály mondja ki, miszerint Médiatanács tagjainak nem lehet közeli hozzátartozója az MTVA munkatársa.

Az álhíreket terjesztő, antiszemita botrányai miatt hírhedté vált Siklósi Beatrixtól nem áll távol a nepotizmus sem. A kormány 2017-ben húzta elő a kalapból a Hungary Helps nevű propaganda segélyprogramot, amelynek nagykövetének Siklósi Beatrix 26 éves fiát, Heltai Péter nevezték ki Orbánék. Korábbi cikkünkben rávilágítottunk arra, hogy a kinevezés hátterében nbem a fiú  kvalitásai állhatnak, hanem sokkal inkább a szülői háttér, elsősorban a büszke anyuka, Siklósi Beatrix. Sajnos az ifjú nagykövet eddigi tevékenységével nem cáfolt rá erre a felvetésre.

Siklósi Beatrix nagyon jól beleilleszkedik az Orbán Viktor által meghatározott rezsim világába, hiszen sem az álhírek, sem az antiszemitizmus nem áll távol tőle. Ez pedig mostanában szinte beugró a fideszes pozíciók világába. Kiváló orbánista propagandista lesz belőle, hiszen már korábban is az volt…

De vajon mit szólhat a kinevezéséhez Köves Slomó az Orbán-kormány antiszemita kampányait rendre „kóserpecséttel ellátó”, cserébe közpénzmilliárdokat felmarkoló kormánypárti rabbi?

 

siklos_szollosi

A képen a gátlástalanul Orbán-nyaller Szöllősi Györggyel (Fotó: Facebook.com)