A NER korruptságát bemutató sikersorozatról beszélget Vona, Schiffer és noÁr

2020-ban is folytatódik az Offtopik rendezvénysorozata, az előző négy teltházas rendezvény után a következő eseményre az Aranyélet és a NER szolgáltatják a témát.

A HBO saját gyártású sorozatának mind a három évada kendőzetlenül fedte fel a magyar valóságot. Például azt, hogy hogyan kebelezi be és osztja fel egymás között néhány kiskirály az uniós pénzeket, a termőföldeket, hogyan tesznek szert irreális vagyonra, hogyan befolyásolják az ügyészséget, a rendőrséget, az alvilágot és gyakorlatilag mindent, ami az életre hatással lehet. 

Ismerős például az a szituáció, mikor egy korrupciót rendszerint leleplező médiumot egyik pillanatról a másikra új tulajdonos szerez meg, a szerkesztőbizottság tagjai pedig másnap már nem mehetnek be a munkahelyükre?

Vagy az, hogy a földpályázatok, közbeszerzések nyertesei előre le vannak osztva?

Netán az, hogy a nagypályások mocskos világában már annyira intézményesített a BŰN és annak minden létező formája, hogy az ügyészség semmit sem tehet, vagy ha mégis, akkor is elfordítja a fejét?

Az Aranyélet erről (is) szól, és ezekről beszélget majd február 13-án csütörtökön 18 órától a Fortuna Szálloda- és Étteremhajón Schiffer András ügyvéd, volt országgyűlési képviselő, Molnár Áron "noÁr" színművész, és Vona Gábor vlogger, a Jobbik volt elnöke.

Amúgy tudtad, hogy Szentkirályi Alexandrának, az újdonsült kormányszóvivőnek állítólag az egyik kedvenc sorozata az Aranyélet?