A fluffercikkek legflufferebbét készítette el a Magyar Nemzet

Természetesen Orbán Viktorról szól. Címe: Csúcsformában.

Orbán Viktor tegnapi sajtótájékoztatójának "értékelését" elkészítette a Magyar Nemzet is. És kétség sem férhet hozzá, ez lett a legjobb mind közül. 

Ily ékesen szólni a vezérről nagyon kevesen tudnak, így át is adnánk a szót Kis Ferencnek, aki a kormánymédia "pro" propagandistái közé lépett elő. A siker bár megfoghatatlan kategória, és mindenki számára mást jelent, azzal talán Magyarország minden hírfogyasztója egyetért, hogy Nerisztánban az alábbi sorok bizony tökéletesen kikövezhették az utat a nertársias elismerés felé.

Dinamizmus, bátorság, kezdeményezőkészség – talán a legfontosabb karakterjegyek, amelyek egy politikai vezető sikeréhez nélkülözhetetlenek. A magyar miniszterelnök tegnap közel három órán át állt a hazai és nemzetközi sajtó képviselői előtt, és válaszolt a legkülönbözőbb témaköröket érintő kérdésekre.

Láthatóan könnyed délelőtti, kora délutáni programnak bizonyult számára az évnyitó sajtótájékoztató, sportnyelven szólva gond nélkül végigjátszott volna még egy kilencvenperces mérkőzést.

Az ellenzéki sajtó sem igazán talált fogást Orbán Viktoron, az esemény után azon lamentáltak, hogy a miniszterelnök szerintük egyszerre volt szokatlanul mérsékelt és durván radikális. Úgy látszik, még most sem értik az idők szavát, a régi politikai nyelvezethez szokott és sztereotípiákba ragadt média nem tud mit kezdeni az őszinteséggel és azzal, hogy a politikában sem csak fekete és fehér létezik

- írja a magyar közgondolkodás legelfogulatlanabb elemzője.

Na, de ez még nem minden! A végére hagytam a kedvencemet, mint egy finom falatot, amit az ember a tányér szélén őrizget. Objektív, tűpontos, érvalapú, kritikus, meggyőző:

Aki vágyai által vezérelve kezdte elhinni, hogy Orbán Viktor elfáradt, képtelen megújulni és a bátorsága is megkopott, annak a tegnapi maratoni évadnyitó azt üzente: a támadó középpályás csúcsformában készül a következő tétmérkőzésre 2022-ben.