Tóth Gabi is beszállt: ez a véleménye arról, hogy Schobert Norbi szerint a nők „a szülésnél cseszik el” - videó

Norbi mostanság rendre úgy érzi, hogy elmélkedéseit a nyilvánosság elé kell tárnia, többnyire olyan témákban, amelyekben nem túlságosan update. Ezúttal arról értekezett, hogy a nők teszik tönkre a házasságokat, mégpedig azzal, hogy nem képesek lefogyni szülés után. A legtöbben sajnos megint nem a lényegre fókuszálnak.

Ahogyan arra számítani lehetett, ez az eset is rávilágított arra, milyen állapotok uralkodnak társadalmunkban, ugyanis - a kommentelőktől kezdve, közszereplőkön át, az egyes médiumokig - úgy ugrott rá mindenki a témára, mint a gyerekként még dundi Norbi a lekváros kenyérre. Valaki azért, hogy egyszerűen a fotelből jól megmondhassa a magáét, valaki azért, mert sértve érezte magát, mások pedig abból az okból, hogy minél nagyobb olvasottságot, nézettséget generáljanak maguknak. Tóth Gabi érzelmes reakciója gyakorlatilag melegebb éghajlatra küldte a Schobert család fejét.

Egyre többen támadják a „fitneszgurut”, mondván komplexusaitól vezérelve sértette meg most a nőket, vagy hogy azért dobott jókora követ az állóvízbe, hogy újfent beszéljenek róla, netán nők ezreiből váltson ki olyan szintű kétségbeesést, hogy azok azonnal valamelyik üzletébe rohanjanak.

Egy dologban azonban minden kétséget kizáróan igaza van Norbinak, mégpedig abban, hogy ezzel most ledobta a „kommunikációs atombombát”. Annál, amit mondott, sokkal érdekesebb azonban, hogy miért mondta.

Ha valóban céltalanul, valamilyen belső frusztráció miatt, akkor szimplán egy félművelt ember nem túl szerencsés okoskodásával van dolgunk. Ha azonban tudatos marketingfogásról van szó, akkor - most ne nézz ide, Norbi - sokkal SÚLYOSABB a helyzet. Ebben az esetben ugyanis tervszerű, gonosz, gusztustalan, gerinctelen akcióról van szó, amely egy olyan valaki irányából érkezik, aki éppen emberek gyengeségeit, bizonytalanságát és tehetetlenségét használja ki.

De ha már itt tartunk, amiről Norbi beszél, tökéletesen kétoldalú dolog. A férfiak közül ugyanis legalább annyian hagyják el magukat, és eresztenek az idő múlásával egyre terjedelmesebb sörhasat - és ehhez még egy gyermeket sem kell kihordaniuk. És igen, gyaníthatóan a nőknek is fontos, hogy egy férfi külsőleg is vonzó legyen, még szerencse, hogy a Schobert család esetében bizonyára minden stimmel, minden szempontból, és van náluk egy mindent felülíró érv, ami egyben tartja őket és azt az émelyítően rózsaszín (álom)világot amit felépítettek, és amire olyan kínosan ügyelnek…

Szóval, ezúttal is igaz, ha egy csak egyet hátralépnénk a fröcsögésből, láthatnánk a lényeget, mert ezúttal bizony nem a zsír, hanem Norbi feje éghet.