A pocakos fitnesztörpének új üzenete érkezett – videó!

Sosem értettem a Ápdét-jelenséget. Valahogy mindig elképesztőnek tartottam, hogy egy alapvetően tenyérbemászó pofájú nullvektor felszólítására ki képes megnyitni a pénztárcáját. Nagyon más a világ, amiben edzünk, élünk és legfőképpen, amiben hiszünk. Talán ez is az oka, hogy viszonylag ritkán találkozom vele, most azonban kénytelen-kelletlen többször szembejött. Így eszembe jutott egy régi történet, amit általában felidéznek az agysejtjeim, amikor az ápdét gurut meglátom: jó néhány évvel ezelőtt egy kiadós sparringolás után beültünk az edzőtársakkal egy budai kiskocsmába meginni néhány pikoló sört, amikor is valamelyik műsorban feltűnt a törpe, ekkor az egyik idegen légiót megjárt csapattársunk csak ennyit mondott a "guru" láttán: „b.meg, ha kivertem volna a sivatagban, akkor is különb ember született volna belőle, mint ez a senkiházi”.

Nos, ha nem is ilyen velős véleményt, de mindenesetre egy zseniális update-fricskát mutat be az alábbi videóban Lakatos László, a Dumaszínház társulatának tagja:

Ezt a képet pedig Perjés Zoli osztotta meg a zsírkirályról. Nagyon adom. Azt pedig kifejezetten köszönöm, hogy látom árnyékolni, még inkább nevetnem kell, mert eszembe jut a vicc a mérges csigáról :D 

update2