Vajon ki lehet a Vajna Timi mellett feltűnő milliárdos férfi?

Egy közeli barát szerint a gyászoló, rendkívül nehéz sorsú „üzletasszonyra” rátalált a szerelem.

Épp a minap számoltunk be egy sokadik, Timikével kapcsolatos tragédiáról, miszerint Andy Vajna özvegye a túlélésért küzd.

A brutális vagyont öröklő, a leggazdagabb 40 magyar közé kapaszkodó Timike hála a jó istennek a jelek szerint túlélte, mi több, amennyiben hinni lehet a neve elhallgatását kérő közeli barátnak, egy harmincas, milliárdos férfi társaságát élvezi.

Jól sejtitek, együtt vannak

- mondta a Borsnak az informátor.

Timit a lap egyik olvasója kapta lencsevégre Andy sírjánál, nagymamája, húga, sógora, valamint a titokzatos úr társaságában. A férfi állítólag egy hazai milliárdos gyermeke, az illető azonban a lap megkeresésére tagadta, hogy ő szerepelne a fotón.

Andynek és nekünk is egy nagyon-nagyon jó barátja Zoli, ezért volt kinn velünk. De én többet, nem tudok és nem is szeretnénk mondani

- jegyezte meg titokzatosan Visváder Tamás, Timi húgának férje.

Mi pedig szívből örülünk a hírnek, már amennyiben igaznak bizonyulnak a pletykák, hiszen a naponta borzasztó, embertelen megpróbáltatásokon áteső Timikének így nem kell majd egyedül szomorkodnia Párizsban, Görögországban, vagy éppen Cannes-ban, ráadásul a különféle luxusbulikon sem fog majd unatkozni. No meg legalább így már amiatt sem kell aggódnia, hogy egy csóróba, például egy zenészbe szeret bele. Bár lássuk be, utóbbira eddig sem nagyon volt esély...

Borítókép: Bors, olvasói fotó