Kedves Fidesz-hívők! Szerintetek hogy került Budapestre az erőszakoló Ahmed?

Segítek: Orbánék beengedték. "Oltalmazottként". És ha nem hiszed el, olvasd el a kedvenc újságodban, a Lokálban.

Csütörtökön már mi is írtunk róla, hogy 

Egy oltalmazott státuszban, hazánkban élő szomáliai férfi erőszakolta meg a 25 éves lányt Budapesten.

A kormánymédiának az migránserőszak természetesen a legkirályabb ajzószer, egyből végig is pörgött az Origó-Ripost-Lokál főtengelyen az infó.

És akkor mutatom, mit írt pl. a Lokál:

Ahmed A. B. története rávilágít az Európai Unió migránspolitikájának teljes zűrzavarára. Arra, hogy milyen súlyos veszélyt jelent eredeti dokumentumokkal nem rendelkező embereket ellenőrizetlenül, kizárólag a saját elbeszélésük alapján, valódi kontroll nélkül átengedni a határon.

Az erőszakot elkövető Ahmed H. B. kétségbevonhatatlan személyazonosságára ugyanis a mai napig nem sikerült fényt deríteni. Az tény, hogy Kenyából 2014 decemberében repülővel érkezett Európába, kenyai papírokkal, de miután ezek valódisága megkérdőjeleződött, később többféle verziót is tollba mondott a különböző hatóságoknak. Egyiket sem tudta dokumentumokkal alátámasztani.

Ehhez pedig csak egy releváns kérdést lehet feltenni amolyan Bayer Zsótisan, amit sem a Fidesz ötös számú tartóoszlopa, sem a kétbites Fidesz-szavazó nem tesz fel: hogy a teleb...ott lóf.aszba került Magyarországra ez a drága Ahmed?

A Lokál erre is ad némi választ:

Az ellentmondásos körülmények és amiatt, hogy hosszú időn át a hamisnak mondott papírokkal próbálkozott, végül nem kapta meg a menekült státuszt, ideiglenes oltalmazott lett, mivel egyelőre azt sem lehetett tisztázni, hogy hova lehetne visszatoloncolni.

Jaaaa. Így oké. Nem tudtunk vele mit csinálni, úgyhogy oltalmaztuk kicsit, és hagytuk, hagy bulizzon a pesti éjszakában. De mondhatnánk úgy is, hogy ő illedelmesen kopogtatott a hamis papírjaival. Hányan vannak még így, kedves Viktor?