Úgy tűnik, nem az volt a flufferektől hemzsegő szennyportálnál az újévi fogadalom, hogy kihúzzák a fejüket Orbán hátsójából

A jelek szerint a roppant hiteles módon és rendkívül magas színvonalon működő bulvárlapnak is gyenge képződményben a szervilis kis ujjacskák továbbra is a vezérük, vagyis a kiégett despota háziportáljaként működnek.

Az, hogy az egész országot behálózó propagandagyárakkal egyetemben rendre az alternatív valóságot tolják az arra még fogékony emberek arcába, cseppet sem számít meglepetésnek, sőt már egy ideje az sem, hogy Orbán minden „elképesztően” érdekes és izgi mozzanatáról úgy számolnak be, mintha a kiégett despota privát Facebook-oldala lennének.

Így szerencsére az olvasók nem maradhatnak le olyan eseményekről, mint például a miniszterelnök indonéz államfővel folytatott tárgyalása, amiről természetesen fotókat is nézegethetünk. 

origo

És ha ez még nem lenne elég, rögtön jön a duplázás, ami végképp szekunder szégyent vált ki az emberből, ugyanis ezzel együtt arról is beszámolnak, hogy

Orbán Viktor képeket osztott meg Indonéziából.

Hihetetlen izgalmak! Ettől még a fideszes szavazók kezéből is tutira kigurul a krumpli! Kár, hogy nem írták a cím elé, hogy „Bréking”… Ja, ez a zseniális „cikk” - aminek megalkotásárért valaki még pénzt is kap - mellesleg így néz ki:

origo_2

Igen, ennyi! :-D :-D :-D

Nem hiszed el, de a propagandisták úgy bepörögtek a flufferkedéstől, mint kisgyerek a cukorkától, és másnap még rá tudtak tenni egy lapáttal, íme:

Kép1

Egyébként találtunk egy valóban érdekes képet az Orbán által megosztott fotók között, ami annyira jó sikerült, hogy csak azért nem írjuk ide, hogy kommentár nélkül, mert sokkal jobban illik hozzá az a szó, hogy

TROTTY!

orban