Novák Katalin: A magyar kormány az az őrült, aki szembe hajt fel az autópályára, és azt hiszi, hogy mindenki más a hülye - videó!

Fantasztikus önkritika egy autentikus személytől, amivel - kivételesen - maximálisan egyetértünk.

A magyar kormány politikája és az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) szembenállása kapcsán indult el a humorroller Novák Katalinnal a köztévének csúfolt propagandacsatorna reggeli műsorában:

Viszonylag egyedül éreztük magunkat. Olyan volt ez, mint van ez a vicc, amikor ráhajt az autópályára valaki, és látja azt, hogy mindenki szembejön vele, és bekapcsolja a rádiót, és mondja a rádióbemondó, hogy vigyázat, egy őrült van az autópályán, aki szembe megy a forgalommal, ő pedig azt közli, hogy „Egy? Hát mindenki más jön szembe, mindenki más az örült.

Aki, ha már maradhatunk a képi hasonlatnál, akkor Novák Katalin csúnyán neki is hajtott rollerjével egy hatalmas betonfalnak (az autópályás analógiát most a világhíres kíméletességünk miatt nem használjuk In personam).

És aztán kiderül, hogy még sem így van. Kiderül, hogy lehet, hogy mi vagyunk a jó irányba.

- folytatta, azzal indokolva állítását, hogy a Donald Trump vezette Egyesült Államok is felhajtott a forgalommal szembe a sztrádára.

Nos, kedves Katalin, attól még, hogy egy őrült mellett egy másik őrült is a forgalommal szemben közlekedik az autósztrádán a ezernyi autóssal szemben, még nem jelenti, hogy az említett két kretén nem ámokfutó. Csupán annyit jelez, hogy statisztikailag megduplázódott az ön- és közveszélyes elmebetegek száma  a sztrádán, egész pontosan annyit jelent, hogy a magyar kormány nincs egyedül, mert a forgalommal szemben száguld immáron egy másik debil is, akit egyébként az egész világ egy nárcisztikus félőrültnek tart. 

Egy tanulsága biztosan van Novák Katalin számára a mostani szereplésnek: sokkal óvatosabban azzal a fránya viccmeséléssel!

 

(via 444.hu)