Bencsik András szerint az ellenzék számolta fel a jogállamiságot, és csak a pénz érdekli őket

A Demokrata főszerkesztője ismét segített nekünk olyan összefüggésekre rálátni, amit csak nagyon kevesen vesznek észre ebben az országban.

Karácsony Gergely 100 nap poklának rövid értékelése, és a gyöngyöspatai Soros-hálózat emlegetése után egy egészen fontos témára tért rá Bencsik András friss publicisztikájában:

A kapzsiság, amit a Soros-hálózat által pénzelt civil ügynökségek a becsület útjáról a jó pénz reményében letérő ügyvédhad közreműködésével felmutattak, eltörpül a részlegesen hatalomba jutott politikai ellenzék pénzéhsége mellett. És ez, bár még messze vannak a 2022-es országgyűlési választások, máris aggasztó: az egyesült ellenzék mást mond, és mást cselekszik. A kormányzatot ostorozza a diktatúra bevezetése és a korrupció miatt, miközben éppen ők számolnák fel a jogállamiságot, és semmi más nem érdekli őket, csak a pénz.

Ezt most akkor még egyszer: A Mészáros Lőrincek, Simonka Györgyök, Voldemortok, 1300 milliárdos Kósa Lalik és Rogán Antalok birodalmában kitartott Bencsik szerint az ellenzéket nem érdekli más csak a pénz. 

Tudom, nehéz elhinni, de nem is ez volt a cikk csúcspontja.

A katarzist akkor érhettük el, amikor Bencsik ismét visszaevezett Karácsony Gergely tevékenységének mélyelemzésére:

Az új budapesti főpolgármester első érdemi ténykedése az volt, hogy megzsarolta a kormányzatot 50 milliárd forinttal: vagy kifizeti a kormány ezt a hatalmas összeget, vagy nem lesz atlétikai világbajnokság. A pénzt Karácsony Gergely névleg arra kérte, hogy ebből minden fővárosi kerületbe egy-egy komputertomográfot, közkeletűen CT-t vásárolhasson. A főpolgármester úr – finoman szólva – nem bontotta ki az igazság minden részletét. Egy 2017-es felmérés szerint Budapesten 36 darab CT és 25 MR (mágneses rezonancia alapján működő berendezés) található. Vagyis a CT-berendezések száma első látásra is több, mint ahány kerülete van a fővárosnak. Ha megkapják az 50 milliárdot, és mind egy szálig CT-re és MR-re költik, akkor hozzávetőleg 200 új készüléket vásárolhatnak. És ha ezt mind Budapesten állítják föl, akkor gyakorlatilag minden rendelőbe jut egy, minek következtében már nem a betegeknek kell majd várakozniuk a CT-vizsgálatra, hanem a gépeknek egy-egy betegre - mondja Bencsik.

Szóval, Isten ments, hogy CT-re költsük a pénzt, mert rohadt nagy bajban lesznek a budapesti kórházak! Állítsuk meg a CT-berendezéseket!