Hatalmasat ment a hétvégén a nagy elszámoltató

Budai Gyula volt elszámoltatási és korrupcióellenes kormánybiztosként mindig tűpontosan helyezi a legégetőbb problémák pulzáló ütőerére a kezét, a hétvégén pedig komplett média-hadjáratot indított a balliberális ügyvédek ellen.

Budai Gyula olyannyira jól végezte a munkáját egész karrierje során, hogy 2017-ben felfedezte, hogy "százmilliárdos kárt okozott 2002 és 2010 között a szocialista korrupciós gépezet Magyarországnak", de azóta se sikerült felelősségre vonni senkit. A Fideszben jelenleg is több Gyurcsány és "elmúltnyolcév" felelőst fizetnek adóforintokból, talán ezért szorult Budai mostanság kicsit háttérbe. A hétvégén azonban igyekezett behozni a lemaradást, több fronton támadta az elmúlttízévet megelőző elmúltnyolcévet.

A Fidesz szerint nagyon fontos lenne, hogy a "balliberális körökhöz és a Soros-hálózathoz köthető ügyvédek" elárulják, "mennyit kaszáltak a börtönbizniszen" - mondta szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.

(Mellesleg a Fidesz szavazta meg a rabok kártérítésének lehetőségét, de erről nem beszélt Gyula.)

Aztán jött a vasárnap és Budai ismét nagyot ment.

Rátelepedtek és üzletággá fejlesztették a fogvatartottak és elítéltek kártérítési rendszerét a "balliberális körökhöz és a Soros-hálózat által finanszírozott" ügyvédi irodák - jelentette ki már a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Ja, s egyébként még pénteken is tartott egy "elszámoltató" sajtótájékoztatót, akkor arra világított rá, hogy a "Szeviép-ügy nem csak bírósági korrupciós ügy, hanem Botka László és Szeged korrupciós ügye" is.

Budai Gyula egyetlen hétvége leforgása alatt számos bűnszervezetet leplezett le, képzeljük csak el, mi mindenre bukkanhatott az elmúlt 10 évben! Különös, hogy közülük senki nincs börtönben.