Überciki: Fidesz-közeli ügyvédi iroda kaszált a legtöbbet a „börtönbizniszen”

Ez volt a hét legnagyobb f.szerdője, amibe a Fidesz tátott szájjal szaladt.

Kiderült, hogy egy Fidesz-közeli ügyvédi iroda kaszált a legtöbbet a „börtönbizniszen", pedig a Fidesz 145765416546515464765476528746284528452765276-szor mondta el lakájmédiájuk különböző felületein, hogy ez Soros és a balliberálisok biznisze.

Orbán pénteken a Kossuth Rádióban is a börtönbiznisz államot megkárosító folyamatait siratta, és ehhez gyártottak hátszelet az Origó-Lokál-Pesti Srácok-tengelyen mozgó bullshit-gyárak. Bár az már rég felelevenítésre került, hogy 2016 őszén a kormánypártok szavazták meg a rabok kártérítésére lehetőséget adó törvényjavaslatot, amelyet a jelenleg fideszes EP-képviselőként ténykedő, egykori igazságügyi miniszter, Trócsányi László terjesztett elő, mégis is úgy tesznek, mintha ez meg sem történt volna és amúgy meg Soros.

A minap az Origó megint nagyot akart nyalni, így megírták: A balliberális ügyvédek keresték a legtöbbet a börtönbiznisszel, Magyar György fél milliárdot kaszált.

Az orbánista nyáladzás közben azonban "elfelejtették" megemlíteni, hogy a toplistán Magyar György csak a második, amúgy azt egy bizonyos a Mohácsi Ügyvédi Iroda vezeti, és fogvatartott ügyfeleinek az állam 1880 ügyben összesen 814 millió forint kártalanítást fizetett ki.

Az Átlátszó arról ír, hogy az irodát vezető Mohácsi Ferenc évtizedek óta dolgozott Debrecen Fidesz-többségű önkormányzatának. Sőt, a városvezetéssel fennálló viszonya bizalmi természetét az is jelzi, hogy több cikluson át, két évvel ezelőttig ő volt a városban a helyi választási bizottságnak a debreceni közgyűlés által megválasztott elnöke. 

Upsz. Nos, erre szoktuk volt mondani, hogy a Fidesz megint nagyra tátott szájjal szaladt be a f.szerdőbe.