Adománygyűjtést szerveznek Orbán Viktor és családja megsegítésére :D

A magyar kormányfő az aktuálisan leadott vagyonbevallása szerint teljesen lecsórósodott, az internet népe villámgyorsan és zseniálisan reagált az orbáni parasztvakításra.

Hát persze, hiszen saját bevallása szerint Orbán nem foglalkozik pénzügyekkel. Mondjuk erre még a tájékozottabb magyar óvodás is csak annyit mondana, hogy hiszi a piszi. A magyar kormányfő az éppen aktuális vagyonnyilatkozata alapján egy szegény ember. No, de azért nem kell annyira megsajnálni, hiszen az apja, a testvére, a lánya, a veje komoly milliárdokat tudott az elmúlt 10 évben összeharácsolni. Orbán nem túl hihető vagyonnyilatkozatára már a Facebook-felhasználók is reagáltak: adománygyűjtést szerveztek Orbán Viktor és családja megsegítésére :D

orban_csoro

Ha csatlakozni akar akkor kattintson a képre! 

MAGYAROK FIGYELEM!

BÖLCS VEZÉRÜNKNEK, EURÓPA VÉDELMEZŐJÉNEK ELFOGYOTT A PÉNZE!

,,Egyetlen forint megtakarítást sem tüntetett fel Orbán Viktor legfrissebb, a 2019-es vagyoni helyzetét tükröző vagyonbevallásában. Eközben a miniszterelnök feleségével közös hitele tovább csökkent, tavalyra csupán 3,5 millió forinttal tartoztak, 2020 januárjára ez pedig már csak 2 millió 199 ezer forintra csökkent."

- írják a  nemes ügyként betagelt esemény leírásában.