Napi röhögés: A Fidelitas az olcsóbb internet mellett

Figyelem! A nap vicce rovatunk következik: a Fidelitas kiáll az olcsóbb internet mellett.

Igen, annak a pártnak az ifjúsági szervezetéről van szó, mely 2014-ben internetadót akart a magyar emberek nyakába varrni. Csak akkor épp választás után voltunk, most pedig választás előtt.

A Fidelitas most arra kéri a kormányt, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy az internet általános forgalmi adója 5 százalékra csökkenjen jövő januártól - közölte Falusi Vajk, a szervezet országos alelnöke csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján.

Amellett, hogy felettébb sajnáljuk, hogy a beszédet nem hallhattuk, leszögezhetjük, hogy egész gyorsan kapcsolnak az ifjú fideszes titánok, hiszen miután eddig a kutyasétáltatáson kívül nem sok érdemi munkát tudtak megnevezni, amit a fiatalok érdekében végeztek, vélhetően felső utasításra hamar bedobtak valamit a köztudatba.

Csak egy apróságot felejtettek el. Nem annyira hiteles ez a kiállás attól a párttól, amely 2014-ben internetadó címen minden megkezdett gigabájtnyi adatforgalmazás után 150 forintos adókötelezettséget írt volna elő, csak a hatalmas népfelháborodás következtében meghátráltak.

Tudjuk, hogy a Fidelitas tagjainak az emlékező-tehetsége nem a legolajazottabban működik - főleg Simicska Lajossal kapcsolatban -, hiszen három összefüggő mondatot sem képesek papírról megtanulni, de nézzük el nekik! A központi idegrendszer fejlődési rendellenességinek következtében így is számos nehézséggel és kihívással kell szembenézniük életük során.