A totális árulás útjára léptek a szocialisták

 A totális árulás útjára léptek a szocialisták
Fotó: zsurpubi.hu

Furcsa egy ország Magyarország. Minálunk a magát jobboldalinak hirdető Fidesz elitellenes szólamok hangoztatása közepette építi az oligarchikus haveri kapitalizmust, a szocialisták 4+8 éves kormányzásuk alatt neoliberális gazdaságpolitikát folytattak.

Az MSZP kommunista utódpártként hazaárulásban fogant. Politikusai a Rendszerváltás előtt még MSZMP-s ként szétlopták az országot, majd 1994-1998 között kiárusították, amit lehetett. Amit nem lehetett, azt pedig 2002 és 2010 között árusították ki oly módon, hogy az MSZP-SZDSZ koalíció az idők végezetéig a „komprádor elit” szinonimája marad.

Orbán Viktor megértette az idők szavát és ráérzett a magyar néplélekre: meghirdette a „Magyar ütőérre magyar vámpírt” mozgalmát és a birka népet - annak legnagyobb megelégedésére - szipolyozza ki. De ő legalább következetes. E tekintetben el kell ismerni: azt mondja, amit közben tettet, és azt tetteti, amit ígér: a magyar tőkésosztály meséjét.

Ha az árulásnak vannak jól tanulmányozható állatorvosi lovai, akkor azok minden bizonnyal a magyar szocialisták: az elmúlt 30 évben elárulták eszményeiket, országukat, 2010 óta pedig szavazóikat is egyre növekvő mértékben.

Az alku megköttetett: A Fidesz futni hagyja bűnözőiket, takaréklángon engedi rotyogni a szocialista bizniszt, még Gyurcsány cégei is kapnak állami megrendeléseket, de cserébe tilos egységbe tömörülniük.

Deal.

Lássuk, vajon a nagy plakát biznisznek mi lesz a vége!