Orbán embere nem nyugszik: övé lehet a Veszprém kézilabdacsapata is

A fél Magyarországot zsebre vágó gázszerelőből oligarchává lényegült Mészáros Lőrinc lassan szó szerint az egész országot felvásárolja. Legújabb célpontja a Veszprém idén magyar bajnoki címet nyerő, Bajnokok Ligája harmadik, férfi kézicsapata.

A 24.hu értesülései szerint a háttérben már zajlik is a hatalomátvétel.

A felcsúti polgármesternek körülbelül 30 cége van, ebből pedig valamiféle véletlen folytán egy kivételével mindegyik a 2010-es kormányváltás óta lett az övé. Bár ezt nehéz követni, hiszen vagyona növekedésével és érdekeltségei gyarapodásával gyorsabb ütemben terebélyesedik, mint mondjuk, Orbán zsírpárnái. Lássuk be, ez nem kis teljesítmény!

Pénztáros Lölő cégei mellett polgármesteri feladatait is ellátja, a sportban, vagy éppen a médiabizniszben is érdekelt, számtalan ingatlan mellett már a fél Balatont is megszerezte. Nem is csoda, hiszen állítólag okosabb, mint „Cukkenberg”.

Úgy tűnik tehát, hogy a nemzet mészárosa (a kisbetű nem tévesztés) mindenhez is ért, de aki egy kicsit is mögé néz ennek a páratlan embernek, és az általa birtokolt „mérhetetlen tudásnak”, könnyen rájöhet, hogy nem az intelligencia, és a tehetség a sikerességének mozgatórugója. 

A felcsúti kisgömböc sokkal inkább tűnik egy faéknél is egyszerűbb, megmosolyogtató bábnak, aki kétes vagyonosodásával, és tragikus együgyűségével tökéletes tükörképe annak a közegnek, melynek képviselői mára elárasztották országunkat. 

Az alábbi videót megnézve nehéz eldönteni, hogy ezen a képződményen az ember sírjon, vagy inkább nevessen.