Orbán megverte Kossuthot és Széchenyit

A Szász Jenő - fiatalabbak kedvéért: egy felfelé buktatott székely politikus, de nem kell megjegyezni a nevét - vezette Nemzetstratégiai Kutatóintézetnek elege lett a semmitmondó felmérésekből. Végre megkérdezték a lényeget: ki a fasza gyerek? Te tudod? Nem? Na, ők most megmérték. Arra voltak kíváncsiak, hogy ki tette a legtöbbet a magyar nemzetért. És a végeredmény kijött a sötét lyukból.

OrbanNemzetiErdek

Kossuth? Ugyan már! Ezüst. Széchenyi? Pulykamell! Gyenge bronz. Rákóczi? Viccelsz? Nincs az ötben! Szent István? Na, jó, ezt fejezzük be! Persze, hogy nem. A magabiztos győztes Orbán Viktor. Igen. Mit nézel? Papírforma. Mindenkinek bumm a fejbe!

Szász elmondta a biztonság kedvéért, hogy a felmérés eredménye objektív, hiszen mindezt nem ő mondja, hanem a magyarok. Az nem derült ki, hogy kiknek a körében végezték a kutatást. Mindenestre a mérés relevanciáját az is csak megerősíti, hogy a pontszerző ötödik helyre befutott őexcellenciája, a bajszos, hm, Áder.

Szegény Bocskai, Szent László, IV. Béla, Deák, Tisza, Bethlen, Mátyás és a többi nímand! Egyszerűen senkik vagytok, hej, hej!