Napi 87 cikk Sorosról - Habony Árpi pöröghet, mint a Fidget Spinner

Napi 87 cikk Sorosról - Habony Árpi pöröghet, mint a Fidget Spinner
Fotó: zsurpubi.hu

A Fidesz kielégítése közben Habony Árpi által segédeszközként használt Lokál nevű hazugsághalmaz olyan sorokat hozott le a minap, amit muszáj egy az egyben közölnünk nekünk is, annyira zseniális.

Az alábbi mondatokban a hitelesség, a tárgyilagosság, a vérbeli újságírói véna megvillantása, az igazságérzet és a közvélemény tájékoztatása iránti kiapadhatatlan vágy mind-mind elemi erővel tör a felszínre, így természetesen változtatás nélkül közöljük őket:

Napi 87 cikk Soros védelmében
Az ellenzéki média szerepéről a Nézőpont Intézet közölt korábban figyelemre méltó kutatást A balliberális média átvette a balliberális pártok szerepét címmel. Az elemzés nyomatékosítja, hogy pártsajtó helyett már sajtópártról beszélhetünk, ugyanis a különböző sajtóorgánumok átvették az impotens ellenzéki pártok szerepét. Ezt jól tükrözi, hogy a Simicska-közeli Index, a Soros-közeli 444.hu, valamint a szintén kormánykritikus 24.hu és a hvg.hu tavasszal alig pár hét alatt 2005 cikket közölt a civiltörvényről és a Soros-egyetemről. Ez átlagosan napi 87 cikket jelentett, az élen az Index járt napi 30 írással, de a többiek is lehoztak 18-20-at.

Napi 87 cikk. Ühüm. Legyen annyi, ha ti mondjátok! Nagyjából 3 percembe kerül, és megtudjuk, hány cikket közöltek a kormány „média” néven futó bolsevik szabadcsapatai a Fidesz egyetlen választási programpontjáról: a migránstelepítő Sorosról.

Magyar Idők: január 26-tól július 26-ig 725 találat. Azaz, 725 cikkben szerepel a világuralomra törő Gyuri bácsi félelmetes neve.

Lokál: 428 találat Soros György nevére. Gyanítom, az ibizai kokainmámorban megálmodott bulvárkompatibilis szennylap indulása óta.

Az agyi szakadékokat mélyítő trashkampány többi szereplőjére, mint a 888.hu, a ripost.hu, a prosti srácok, már nincs is értelme rákeresni. A két említett „médium” kapásból 1153-nál jár, ami pont 1153 ok arra, hogy a valóban újságírással foglalkozó ellenzéki sajtó igyekezzen megcáfolni a propaganda-hadjáratban közpénzből ránk zúdított hazugságokat. Sajnos, napi 87 cikk ehhez kevés is.

Mellesleg tudja valaki, hogy hol lehet „fizetett sorosbérencnek”, vagy „Simicska által kilóra megvett ellenzékinek” jelentkezni? Kéne egy kis „pluszpénz” a nyaralásra...