Kökény-Szalai Vivien: Előre megtervezett lejárató hadjárat zajlik a TV2 ellen

Kökény-Szalai Vivien: Előre megtervezett lejárató hadjárat zajlik a TV2 ellen

Ma éppen Kökény-Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója fejtette ki magvas gondolatait Schmidt Mária Figyelőjében. Mint kiderült, az üdvöskét ugyan megviselték a Tények miatti támadások, de ütésálló páncélt kapott. Úgy véli, egyedülálló műsort csinálnak Magyarországon - mondjuk ebbe mi sem kötnénk bele, hazudozásban esetleg az Echo Tv műsorai tudják a Tényekkel felvenni a versenyt.

"Ugyanakkor Dirk is és Andy is olyan szórakoztató hírműsorokat akart készíteni, amelyek technikai igényükben és tartalmukat tekintve megfelelnek a 21. század televíziózásának" - mondja Kökény-Szalai. Ez is sikerült nekik, ugyanis keresve sem találnánk máshol olyan vicces címeket, mint például a "Túlélték, mégis meghaltak". 

Az igazgató asszony szerint nem jogos kritika éri őket, hanem egy előre megtervezett lejárató hadjárat.  

Újra megcsinálná a  „Soros megölte volna az anyját” témájú riportot - vázolta. Szerinte a pártállami kultúrpolitikát idézi, amikor egyesek meg akarják mondani, mi a televíziózásban a helyes és mi a helytelen, mi a jó és mi a rossz. A törvényt be kell tartani, ezen túlmenően széles a mozgástér.
"Úgy gondolom, a probléma ezzel a felvetéssel az, hogy egyesek szemében a TV2-nek eredendő bűnei vannak. Eredendő bűn alatt itt azt értem, hogy valakit vagy valamit születésénél fogva bűnösnek kiáltanak ki, kárhoztatják, elítélendőnek tartják, és ez ellen nem nagyon tehet semmit" - okoskodott Kökény-Szalai. 
Erről is Soros tehet, és kész!