Németh Szilárd nagyon durva cuccot tolhat: Szerinte az ellenzékiek kis Soros Györgyök

Németh Szilárd nagyon durva cuccot tolhat: Szerinte az ellenzékiek kis Soros Györgyök

Ha Németh Szilárd nyilatkozik, arra mindenféleképpen érdemes odafigyelni. Mindig garantált, hogy jól fogunk szórakozni. Most a Magyar Hírlapnak adott interjút, melyből kiderült, ők hallgattak Áder Jánosra, aki eskütételekor figyelmeztetett: a közbeszéd színvonala az utóbbi időben drámai mértékben romlott. És hát igen: a többi Németh Szilárd-i agymenés is legalább ennyire szórakoztató.

"Megszívleltük a köztársasági elnök kérését, és eleve mi voltunk azok, akik támogattuk az újraválasztását, nem úgy, mint az ellenzék, amely érzékelhetően nem akarja megfogadni az államfő tanácsát. A közélet milyenségét azonban nemcsak a pártok, hanem a sajtó is meghatározza. Mindenki számára világos, hogy nagyon gyenge lábakon állnak az ellenzéki pártok, így a szerepüket átvette a Simicska–Soros-média. Az, ahogyan ők tematizálnak és összevissza hazudoznak, nem azt mutatja, hogy hallgatnának az államfőre. Nekik nem a tudósítás, a tájékoztatás, a magyar érdekek figyelembevétele a feladatuk, hanem politikai-hatalmi szempontokat tartanak szem előtt, és gazdáiktól arra kaptak megbízást, hogy káoszt gerjesszenek" – jelentette ki.

Kiderült, BRUTÁLIS támadás érte a nyugdíjasokat, a telefonhívás pedig arra szolgál, hogy a kormány megvédje őket.

Németh Szilárd biztos benne, hogy Soros György és az ellenzék egyeztet egymással, sőt azt is el tudja képzelni,  hogy az ellenzék már kitalálja Soros György gondolatait, és úgy működnek, mint a „kis Soros Györgyök”.

Azt is megtudhattuk, törvénysértő, ha valaki a kerítés lebontására buzdít.

Természetesen minden szuper, továbbra is folytatni szeretnék, amit elkezdtek, Gyurcsányéknál sokkal kevesebbet költenek propagandára, a Fidesznél ugyanis a cselekvésen van a hangsúly. 

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Jó tudni, eddig ezt nem vettük észre.