Támadás érte a Pesti Srácok oldalát

Valakinek biztos szúrta már a szemét a sok hazug propaganda.

Támadás érte a napokban a Pesti Srácok online propagandalapot, ami határtalan szervilizmusáról híresült el, hiszen napról napra újabb torzító és provokatív anyagokat közölnek le. Az oldal feltehetőleg egy úgynevezett DDoS támadás áldozata lett, hiszen aki csütörtökön a reggeli órákban netalántán arra tévedt volna, csak annyival találta volna szembe magát, hogy “A PestiSrácok.hu-t támadás érte”. 

A közhasznú tettek végrehajtói ismeretlenek, de a cél igen nemes. Az oldal, már többször is forrása volt olyan lejárató anyagoknak, amelyek egyetlen célja a mostani rendszer tartósítása és bebetonozása. Például az akkor még frissen alapult Momentum vezetőinek hamis színben való beállítása is tőlük eredeztethető. 

Bár a Pesti Srácok megpróbál fenntartani egy látszólagos nyitottságot a vitára, hiszen visznek egy “Polbeat” című élő, időszakos vitaműsort is az interneten, a „srácok” ellentmondást nem tűrve öntik magukból a főnyalonci szerepkörhöz (Puzsér után szabadon) tartozó propagandaanyagokat, éjt nappallá téve. 

Legutóbb egy “Mesterségem címere: liberálpukkasztás” című videóval rukkoltak elő, egyértelművé téve, hogy a demagógia kihasználása a legfőbb eszközük a fideszes keménymag további manipulációja érdekében. Ezen felül számtalanszor hamis fényben tüntetik fel mind a Jobbikot, mind a többi ellenzéki pártot, de sokszor a velük egyet nem értő médiatermékeket is.

A támadásnak tehát érthető indítékai voltak, viszont sajnos az oldal azóta újból üzemel és ontja a propagandát, mint például a ma megjelent, “Brüsszel a Soros-tervet hajtja végre” címre hallgató firkálmányuk.

Kívánunk a hackereknek Magyarország érdekében legközelebb még több sikert! Akár ez is javíthatna a jelenlegi közállapotokon valamennyit.