Tállai András ezeken a helyeken csökkenthetné az árakat

Tállai András akciója, amivel a MOL-nál kiharcolt egy kis árcsökkentést Mezőkövesden, bejárta a magyar sajtót. Mi bővítenénk a listát: ezekben a helyzetekben is lehetne árcsökkentést kérni.

Túl drága a kenyér

Ilyenkor fel lehetne hívni az Alföldön dolgozó búzatermelőket, egyenként, nem csökkentenék-e egy kicsit a búza árát mondván, kicsit felszökött, jobb lenne az olcsóbb kenyér. Pár órás beszélgetés után el lehetne érni, hogy legyen olcsó búza. 

Túl drágák az ingatlanok

Lakást, házat készülünk venni? Hívjuk fel az önkormányzatot, csökkentsék egy rendelettel a körzet ingatlanjainak árait. Mert hát tök szuper lenne, ha az V. kerületben tudnánk venni egy 80 négyzetméteres lakást 15 millió alatt, nem? Avatkozzunk be! Telefont elő, tárcsázzunk!

Túl drága az „ájfon”

Csak egy telefonba kerül az Apple-höz. Meg lehet velük dumálni két szelet lilahagymás zsíroskenyér és két házmester fölött. Olyan „jómagyarosan”, kontárkodjunk bele a piacba! Vigyázat, a szám amerikai, ne feledjük belealkudni az árcsökkentésbe a telefonálás árát sem!

Túl drága a Louis Vuitton táska

Ha képviselőink milliós táskákkal járnak napot lopni a Parlamentbe, mi miért ne járhatnánk azzal a Teszkóba? Követeljük a franciáknál, hogy csökkentsék a Louis Vuitton táskáik árát, mert ez nem járja! Mi is megérdemeljük!

Túl drága a nyaralás

„Azonnyomban” intézkedjen valaki! A Bahamákra akarunk utazni, de több mint 5 és fél millióba kerülne, ez így nem maradhat, meg kell velük dumálni! 

Túl drága a helikopter

Keressük fel a Sikorsky-t, a Bell-t és a Robinson-t, az nem állapot, hogy 90 milliónál kezdődik a legolcsóbb helikopterük! Mi is szeretnénk, ha már képviselőinknek lehet, intézzük el! Ha minden igaz, egy kis tárgyalás után le is csökkentik az árakat, mindenképpen megér egy próbát.