Lek.rvaanyázta a Pesti Srácok operatőre a Jobbik képviselőjét - Videó

Lek.rvaanyázta a Pesti Srácok operatőre a Jobbik képviselőjét - Videó

A migránsrugdosó László Petra megtalálta a hozzá illő társaságot. A csak prosti srácokként emlegetett szánalmas portál operatőre ma a Parlamentben mutatta meg sokadjára valódi arcát.

Az alpári üzenet címzettje Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője volt.

Szilágyi jelezte, hogy felháborítónak tartja az esetet, a legnagyobb ellenzéki párt frakcióvezetője, Volner János pedig közleményben reagált:

A Jobbik nem hagyja következmények nélkül ezt az alpári stílust, ezért a mai napon frakcióvezetőként kezdeményezem Kövér László házelnöknél, hogy a fent említett sajtónak nem minősíthető bulvárpropagandát, azaz a Pesti Srácokat zárják ki a Parlament épületéből. Mint ismeretes, korábban az Index és a 444 újságíróit ehhez nem hasonlítható, pitiáner okok miatt tiltották ki, például, hogy nem megengedett helyen forgattak. Bízom benne, hogy ebben a példátlan és felháborító esetben mi is számíthatunk a házelnöki szigorra. Továbbá a Jobbik képviselői a Pesti Srácok című kormányzati bulvárlapnak a mai naptól kezdve sem írásban, sem szóban nem fognak nyilatkozni. A Jobbikról rendszeresen hazudozó fideszes médiával szemben a Jobbik politikusai eddig mintegy nyolcvan sajtópert nyertek - írta a politikus.

Kíváncsian várjuk mi lesz Kövér László házelnök "úr" reakciója, hiszen korábban ennél sokkal kevesebbért is tiltott már ki újságírókat az épületből. Vajon a fideszes szennymédiumok elborult fluffereire is vonatkoznak a szabályok?