Tragikus: Orbán elől külföldre menekülnek a fiatalok - Videó

Emberek, ébresztő! A mai magyar fiatalok többsége - sajnos teljesen reálisan - úgy látja, hogy számára csak külföldön terem babér, a boldogulásuk érdekében pedig habozás nélkül hagyják el folyamatosan az országot, mégpedig egyre többen.

Egyszerűen nem lehet igaz, hogy ha valaki megnézi az index.hu által készített videót, legyen az fiatal, nyugdíjas, ellenzéki, ne adj isten fideszes, ne az lenne az azonnali reakciója, hogy:

A rohadt életbe! Elég volt ebből! Nem élhetünk tovább egy olyan országban, ahol a fiatalok egyetlen kiutat látnak: Minél előbb elhúzni innen és külföldre menni!

Ahol a miniszterelnöknek pontosan ez az érdeke, hiszen a fideszes nyugdíjasokon, és a tanulatlan, könnyen befolyásolható embereken kívül már senkivel nem tudja elhitetni a hazugságait. Így a hatalma fenntartása érdekében kinyírja a jövőt építeni képes, gondolkodó réteget. Ezzel megadva a kegyelemdöfést a már így is több sebből vérző országnak. Orbán és a bandája már szinte mindent elvett tőlünk: az egészségügy, az oktatás, a bérek,  az ország élhetősége mind katasztrofális állapotban vannak.

Ha áprilisban nem zavarjuk el végleg a korrupt, pocakos Viktort, akkor azt is elveszi, ami még megmaradt számunkra. A reményt. Egy élhető, egy fejlődő, egy tiszta ország reményét. Ne hagyjuk szó nélkül!