Vigyázó szemetek Nyírturára vessétek! - Brutális leszámolás a Jobbikban

Ma is kiabáltak egyet az emésztőgödör aljáról a „Pesti Srácok”. „Leszámolnak a Vona ellen tüntetőkkel - most a Jobbik nyírturai elnökét zárták ki”, mert részt vett a január végi „gárdamellény-visszakövetelő” tüntetésen – írják. A Habony-portfólió többi szereplője szerint egyébként ez egy brutális leszámolás.

Mondjuk, ők maguk közlik, hogy a hét tag (!) egyhangúlag hozta meg döntését, és ők oszlatták fel a jelentőségteljes alapszervezetet az 1700 főt számláló Nyírturán, de az mégsem mutatna olyan jól a címben. Az elnököt ezt megelőzően zárták ki a pártból.

Gulyás Géza nyírturai szabadságharcos a Facebookon osztott meg egy közleményt, amelyben bejelentette alapszervezetük önfeloszlatását. Eszerint egyhangúlag döntöttek, mivel „nem kívánnak azonosulni a Jobbik ideológia és hitnélküli, szélkakas-politikájával”.

A pestisracok.hu-val viszont a jelek szerint már nagyon jól azonosul Gulyás Géza. 

A konklúzió egyébként, úgy „pestisrácosan” a következő: „Tehát úgy tűnik, Novák Előd kiszorítása után a Jobbik vezetése tovább folytatja a „leszámolást” a párt nemzeti radikálisaival.”

"Brutalitás", "leszámolás". Érdekes szavak ezek egy feloszlatott nyírturai alapszervezettel összefüggésben.

Mit írnának akkor erről?