Örömteli: Megint nemzeti konzultációra szórják el a pénzünk

Ezúttal a "családokról", a "demográfiai helyzetről", illetve különböző "európai uniós kérdésekről" "kérik majd ki a véleményt", és tesznek majd úgy az EP-választás előtt, mintha számítana bármit, hogy miről, mit gondolnak a magyar emberek.

"Új személyek, új arcok kapcsolódnak be a Fidesz és a kormány kommunikációjába" - "tudta meg" a Magyar Idők. A kormányseggevége "lap" szerint Hollik István és Budai Gyula helyett újak vetik be magukat, mert ők nem jutottak be az Országgyűlésbe az áprilisi parlamenti választáson. A párt kommunikációjában nem vesz részt aktívan a jövőben Németh Szilárd sem (:( :( :( - a szerk.), mert ugye a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára lesz.

Állítólag "hasonlóan kevesebbet" szerepel majd a tájékoztatásban Tuzson Bence, aki kommunikációs államtitkár helyett a Miniszterelnökség európai uniós ügyekért és területi közigazgatásért felelős államtitkára lesz.

Hidvéghi Balázs a Karc FM Álláspont cimű műsorában azt is elmondta, hogy "a kormány továbbra sem mond le a tőle már az elmúlt esztendőkben megszokott kommunikációs eszközökről, az európai parlamenti választásra például országjárással, óriásplakátokkal és nemzeti konzultációval is készülhetnek majd".

"Elsőként a családokról és a demográfiai helyzetről kérdezik meg ilyen úton az embereket, de a későbbiekben, az európai parlamenti választásra készülve, reális lehetőségnek tűnik egy nemzeti konzultáció megtartása európai uniós kérdésekben is" - jelentette ki.

Ennél nagyobb öröm pedig nem is érhetne minket, mint hogy országunk vezetői megint kíváncsiak a véleményünkre. Éljen a Fidesz, éljen a párt! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!